1a divisió

El Llevant confia la banqueta a Alessio Lisci

El tècnic italià dirigia al filial granota des de fa un any

Després de Paco López i Javier Pereira, Alessio Lisci és el nou inquilí de la banqueta del Llevant. El tècnic, al capdavant del filial des del desembre del 2020, va agafar les regnes de l’equip la setmana passada, quan el club granota va despatxar a Pereira i, avui, ha estat confirmat com a entrenador definitiu del primer equip.

El tècnic va recalar a l’entitat blaugrana la temporada 2011/2012 procedent de la Lazio. Després del seu pas per diferents equips del planter, amb els quals va aconseguir quatre títols de lliga, i dos subcampionats i unes semifinals de copa amb el Juvenil A, l’any passat va ser anomenat entrenador de l’Atlètic Llevant. Va dirigir el partit de copa davant de l’Huracan Melilla (victòria 0-8) i el de lliga amb Osasuna (empat 0-0). L’equip granota encara no ha guanyat a la lliga després de 16 jornades i és cuer a sis punts de la salvació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)