Champions

Tot o res

Igualtat. Sevilla i Vila-real depenen de si mateixos per classificar-se per als vuitens de final en una última jornada cardíaca

No són escenaris senzills els que tenen al davant, però Sevilla i Vila-real depenen de si mateixos per classificar-se per als vuitens de final de la Champions League l’últim dia. Els sevillistes han de guanyar al feu del Red Bull Salzburg, només els serveix aquest resultat; els groguets en fan prou amb un empat a casa de l’Atalanta. Tots dos equips se la juguen davant rivals als quals també els hi va l’accés a la següent fase.

“Hem estat amb un peu i mig a fora i ara tenim una possibilitat. Hi anem amb il·lusió sense mirar allò negatiu o allò que no tenim”, va assegurar ahir ja en terres austríaques, Julen Lopetegui, l’entrenador del Sevilla que té les baixes importants d’Acuña, Jesús Navas, Suso, Lamela i En-Nesyri. Una derrota o un empat podrien deixar al conjunt andalús, fins i tot, sense Europa League.

Tot i que també ho té complicat, el Vila-real no està en una situació tan advers com el Sevilla, ja que sumant un punt s’asseguraria la segona fase. “És una oportunitat de fer grans coses. Seria històric”, va dir l’entrenador Unai Emery, que podrà disposar a Bèrgam dels seus dos atacants més diferencials, Danjuma i Gerard Moreno.

EL SEVILLA

Al conjunt sevillista només li serveix guanyar al camp del Red Bull Salzburg

EL VILA-REAL

L’equip groguet en fa prou amb un empat al camp de l’Atalanta per passar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)