Champions

El Madrid acaba primer de grup

El conjunt blanc s’imposa (2-0) a l’Inter amb dianes de Kroos i Asensio

El Madrid estarà en el bombo dels primers en el sorteig dels vuitens de final de la Champions League. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, que havia de puntuar contra l’Inter, ha complert amb victòria (2-0) i acaba líder de grup per davant del conjunt italià, que acaba segon.

En la primera part, l’Inter ha tingut l’esfèrica, és qui més a camp rival ha jugat, però el Madrid ha estat l’equip que més perill ha generat en les poques vegades que ha aconseguit arribar. En la primera, de fet, ha marcat, mitjançant Toni Kroos(17’)que s’ha tret un xut amb l’esquerra des de fora de l’àrea i just abans del descans, el conjunt blanc gairebé fa el segon via Rodrygo, que ha vist com una rematada seva s’estavellava amb el pal. Després de la represa el partit ha quedat sentenciat quan l’Inter s’ha quedat amb deu, per l’expulsió de Barella (64’) amb vermella directa per una agressió a Militao. En el tram final, Marco Asensio (80’), amb un golàs després d’un xut marca de la casa ha tancat el partit.