Champions

A l’Atlético li surt tot i es classifica

L’Atlético pateix una barbaritat però acaba guanyant al Porto (1-3) i la seva victòria i la derrota del Milan (1-2) el permet accedir als vuitens de final

L’Atlético ha guanyat al Porto (1-3) i el Milan ha perdut (1-2) contra el Liverpool, combinació que li ha donat la classificació al conjunt colchonero i li ha permès superar una situació limit.

Ho ha passat fatal l’Atlético, que ha completat un primer temps nefast. Ha començat amb Luis Suárez lesionant-se i havent de ser substituït al minut 13 i no ha remuntat. Tret d’una acció de Carrasco que ni Cunha, relleu de Suárez, ni Griezmann, ni Llorente han estat capaços d’endreçar, res més ha fet l’equip orientat per diego Pablo Simeone que ha tingut en aquest primer acte un 35% de possessió. El Porto l’ha dominat i li ha generat múltiples ocasions que Oblak i la falta de punteria han evitat que acabessin en gol.

I la segona part ha començat igual, amb el Porto tenint clares ocasions de gol, però Taremi ha perdonat, cosa que no ha fet Griezmann (56’) a la sortida d’un córner. Tot ha canviat amb el gol del francès. S’ha embrutat aleshores el matx, amb dos expulsats per cada banda després de dues picabaralles diferents –Carrasco (66’) i Wendell (69’)–, i l’Atlético ha sabut aguantar el marcador. Al final, en un contraatac, Correa (89’) ha sentenciat; poc més tard (92’), De Paul ha fet el tercer; i finalment, ja a l’última jugada, Oliveira (96’) ha maquillat el marcador. L’Atlético, segon de grup serà a vuitens i el Porto jugarà l’Europa League.