Champions

El Sevilla també jugarà l’Europa League

El conjunt andalús cau al feu del Salzburg (1-0) en un partit que havia de guanyar i queda tercer de grup

El Sevilla, com el Barça, també jugarà l’Europa League. El conjunt dirigit per Julen Lopetegui no ha superat el partit a cara o creu que tenia aquesta nit al feu del Salzburg, on depenia d’ell mateix per classificar-se amb una victòria, i queda tercer de grup. No se n’ha sortit el Sevilla doncs, que ha perdut (1-0) amb un gol d’Okafor (51’) a la segona part. No ha ofert resposta l’equip andalús que, a més, s’ha quedat amb deu quan necessitava la remuntada per l’expulsió per doble groga de Joan Jordan. En el grup, el primer és el Lilla i el segon és el Salzburg.

El Vila-real jugarà demà

El partit entre Atalanta i Vila-real, en què hi ha en joc la segona plaça del grup F, ha estat ajornat a causa de la intensa nevada caiguda a Bèrgam.

El matx s’intentarà disputar demà si les condicions ho permeten en horari encara per determinar.

El Chelsea, segon

El vigent campió d’Europa, que guanyant al feu d’un Zenit que no es jugava res s’assegurava la primera posició del grup ha empatat (3-3) i es veu abocat al bombo 2 en el sorteig dels vuitens de final. La Juve se n’ha aprofitat després de guanyar (1-0) al Malmo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)