Kemo Cissé dona el triomf al Girona B en el tram final

3a divisió FEF. El juvenil decideix el partit contra el cuer, la Guineueta (1-0)

Girona B 1 Guineueta 0

GIRONA B:Jonatan Morilla, Marc Faja, Biel Farrés, Loïc Williams, Palacios (Sergi Benítez, 58’), Nil Sauret (Adrià Méndez, 83’), Arnau Ortiz (Kemo, 73’), Pau Victor (Unai Hernández, 83’), Adri Gené, Richmon (Castro, 73’) i Gabri.GUINEUETA:Xavi, Max, Carmona, Pou, Grimau (Ayllón, 62’), Abde (Iker Navarro, 88’), Ferran, Paratore (Sergio González, 88’), Buba, Obispo i Nil (Marc Jiménez, 88’).GOLS:1-0 (85’) Kemo.ÀRBITRE:Serradelarca Serra.T.G.:als visitants Grimau, Ferran i Paratore.

El Girona B va haver de suar de valent per derrotar el cuer de la lliga, la Guineueta, que va fer un partit força seriós a Riudarenes i no va concedir gaires ocasions al filial gironí. De fet, els d’Axel Vizuete no van aconseguir desequilibrar el resultat fins al tram final, quan el juvenil Kemo –havia entrat poc abans al terreny de joc– va marcar el gol de la victòria en el minut 85. Per insistència, el gol del Girona B podria haver arribat abans, i és que, tot i no tenir ocasions clares més enllà d’un xut llunyà al pal al final de la primera part, els gironins no ho van deixar d’intentar. La Guineueta, ordenada al darrere, només va generar perill a pilota aturada, però insuficient per tenir possibilitats de guanyar el partit.