1a divisió FEF

Antonio Romero

Migcampista del Costa Brava

Resurrecció al Costa Brava

L’andalús, autor del gol de la victòria contra l’Alcoià (0-1), ha assumit un rol important al conjunt gironí després de gairebé dos anys d’inactivitat per una greu lesió al genoll que es va fer, precisament, a Llagostera

Dissabte passat el Costa Brava va aconseguir una victòria importantíssima al camp de l’Alcoià (0-1) que li permetia trencar amb una ratxa de deu partits sense guanyar, en els que només havia sumat un punt dels trenta possibles. És una victòria que dona vida, que permet tornar a pensar en la lluita per la permanència després de moltes jornades en les que semblava que les opcions de permanència s’anaves esfumant a poc a poc. És, en definitiva, una victòria que ressuscita les esperances del Costa Brava.

El que va viure l’equip dissabte s’assimila força al que està vivint aquesta temporada Antonio Romero. El migcampista andalús, una de les cares noves de l’equip aquesta temporada, va ser precisament l’autor del gol de la victòria amb un golàs de falta en el minut 91’, quan l’empat ja semblava definitiu. No és el seu primer gol, i és que en la derrota contra el Linares (1-4) Antonio Romero ja va marcar de falta directa el que en aquell moment era el gol de l’empat a un. Amb aquestes dues dianes ja ha demostrat que és un autèntic especialista a pilota aturada, i és que també és l’encarregat de llençar pràcticament totes les accions a pilota aturada. De moment, però, l’estratègia no està donant els seus fruits, tot i que el mateix dissabte al camp de l’Alcoià un córner servit per Antonio Romero el va pentinar un defensa i gairebé acaba en gol, però el travesser ho va evitar.

Més enllà d’aquest rol d’especialista en la pilota aturada, Antonio Romero s’ha convertit en el que portem de temporada en una peça importantíssima al Costa Brava. Des de la primera jornada es va fer un lloc a l’onze compartint el doble pivot amb Galindo, una altra de les cares noves que millor rendiment està donant. De moment, Romero ha disputat 14 dels 15 partits que ha jugat l’equip en la lliga –l’únic que s’ha perdut va ser perquè complia sanció després de veure la cinquena targeta groga de la temporada– i de tot aquests només un ho ha fet sortint de la banqueta. Acumula 1.120 minuts, sent el sisè jugador més utilitzat, i amb els dos gols que ha marcat és el segon màxim golejador de l’equip només per darrere de Xumetra, que en porta dos.

Tornant a gaudir del futbol

Quan a l’estiu es va tancar l’acord per la incorporació d’Antonio Romero des del club es tenia clar que podia ser un jugador important, sobretot amb la marxa de Sergio Cortés al San Fernando. L’únic dubte era veure quin seria el ritme competitiu del migcampista andalús, i és que va arribar al Costa Brava després de gairebé dos anys en blanc per culpa d’una greu lesió al genoll. Una lesió que es va fer en la pretemporada del curs 2019/20 amb el Sabadell en un partit amistós, precisament, contra el Costa Brava. O més ben dit, en el que aquell moment encara era el Llagostera. Va ser al municipal llagosterenc i el contratemps li va fer estar tota aquella temporada sense jugar ni un partit, i és que a més va ser el curs que es va interrompre per la pandèmia. El Sabadell va aconseguir l’ascens a 2a divisió A i Antonio Romero es va quedar al conjunt vallesà. Després d’un any en blanc va gaudir de molt poques oportunitats, i és que només va jugar 312 minuts a la categoria de plata. De fet, el Sabadell va buscar una sortida per ell en el mercat d’hivern, però no es va concretar.

Un cop oblidada la lesió al genoll i les poques oportunitats que va tenir el curs passat, Antonio Romero torna a gaudir del futbol a 1a divisió FEF amb el Costa Brava. Està rendint a bon nivell, però l’andalús encara té marge de creixement perquè abans de patir la greu lesió ja va demostrar del que era capaç a 2a divisió B. Primer amb el Sevilla Atlético, amb qui va aconseguir l’ascens a 2a divisió A sent un jugador important, després amb el Mèrida, on també va ser un fixe, i per últim al Mirandés, amb qui també va assolir l’ascens a 2a divisió A sent titular indiscutible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)