3a divisió FEF

La cara bona del Figueres es posa a prova a l’Hospitalet

3a divisió FEF. Els de Moisés Hurtado visiten el conjunt riberenc (18h) disposats a allargar la bona dinàmica a domicili i oblidar els mals resultats a Vilatenim

El Figueres visita aquesta tarda l’Hospitalet (18h) en el penúltim partit de l’any –els figuerencs rebran el Sant Andreu el 23 de desembre–. L’objectiu és clar, i és que després de la derrota contra el Peralada a Vilatenim (1-4) la Unió necessita oblidar les penes que viu quan juga com a local i tornar a mostrar la seva cara bona, la que ofereix a domicili. La dinàmica a fora és excel·lent, ja que els de Moisés Hurtado no perden com a visitants des de la tercera jornada al camp de l’Olot. Des de llavors encadenen cinc partits invictes, amb un balanç de quatre victòries, algunes d’elles de mèrit com contra el Girona B i el Vilafranca, i un empat.

L’Hospitalet no posarà les coses gens fàcils a la Unió, que també haurà de lluitar contra l’allau de baixes que està patint en les últimes jornades. Els riberencs venen de guanyar al camp del Vilafranca (2-3) i amb 23 punts aspiren a tancar la primera volta en posicions de play-off d’ascens –estan empatats a punts amb el cinquè–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)