A fora també es perd l’espurna

3a divisió FEF. El Figueres, amb moltes baixes, perd clarament a l’Hospitalet (3-0)

L’Hospitalet 3 Figueres 0

L’HOSPITALET:Nil, Guillem Pujol (Sergi Valls, 21’), Adrià Parera, Joan Verdú, Miquel Ripoll (Puche, 86’), Canario, Joel Lasso (Aliaga, 86’), Lobato, Raúl Pérez (Cristian Gómez, 73’), Ton Alcover (Sarr, 73’) i Sergio Juste.FIGUERES:Jaime González, Nil Congost (Joel Arimany, 73’), Pau Tubert, Carlos García, Jose Germán (Timo, 55’), Jorge Torres, Dani Gómez (Pau Salva, 80’), Pugi, Reñé (Iván Pérez, 73’), Suaibo i Khalid.GOLS:1-0 (36’) Canario, de penal. 2-0 (71’) Joel Lasso. 3-0 (91’) Canario.ÀRBITRE:Mancera Antón.T.G.:al local Sergio Juste.T.V.:directa al local Nil (84’).

El Figueres tenia una bona oportunitat per acostar-se a la zona alta, però no va poder fer front a les nou baixes amb què afrontava la visita al camp de l’Hospitalet i va acabar perdent amb claredat.

Els de Moisés Hurtado, jugant amb tres centrals, van començar bé el partit i van tenir ocasions per obrir la llauna, però la gasolina no els va durar gaire. A poc a poc, l’Hospitalet va fer un pas endavant i va començar a imposar el ritme que li interessava. Sobretot després que en el minut 36 arribés el primer gol del partit, que va fer Canario transformant una pena màxima. En la represa, als figuerencs els va costar molt generar ocasions i l’Hospitalet no va deixar de prémer l’accelerador fins que va marcar el 2-0 amb un bon gol de Joel Lasso (72’). En els minuts finals, els locals es van quedar amb 10, però no va impedir que en el temps afegit Canario fes el definitiu 3-0.