1a divisió FEF

Una victòria per revifar aquest final d’any

1a divisió FEF El Sabadell es fa fort al Nou Castàlia i aconsegueix una victòria important. Jacobo autor de la pena màxima al fil del descans (0-1)

Després dels dos partits consecutius ajornats, el Sabadell ha tornat a assaborir la victòria després de més d’un mes sense fer-ho. El partit ha estat decantat pels interessos del conjunt arlequinat gràcies a una pena màxima transformada per Jacobo.

Els primers minuts de partit van transcórrer amb un control absolut de la possessió de la pilota per part del conjunt local; els arlequinats intentaven crear perill amb les ràpides transicions ofensives dirigides per la velocitat de Jacobo. El primer a avisar ha estat el Castelló amb una rematada de cap de Mario Barco. L’oportunitat ha marxat per sobre de la porteria d’Emilio Bernad, al minut disset de joc.

Després d’uns quants minuts sense aproximacions, ha arribat l’acció de Néstor Querol a dins l’àrea per provocar un penal. L’ha comès Yac Diori després de topar amb la cama del jugador arlequinat. Jacobo al quaranta-dos ha transformat la pena màxima i ha portat al Sabadell a guanyar la primera meitat. Abans que l’àrbitre xiulés el final dels primers quaranta-cinc minuts, els locals han tingut una bona oportunitat que entra el travesser i Bernad han enviat a córner. També ho ha provat el Sabadell amb una acció dins l’àrea que a punt ha estat de marcar Alfred Planas.

A la represa, el conjunt dirigit per Pedro Munitis ha disposat de dues grans ocasions per fer ampliar el marcador. Primer amb l’ocasió de Boniquet des del punt de penal; segon amb l’intent de vaselina de Boni que atura Álvaro Campos llegint-li les intencions. El Sabadell s’ha trobat còmode en tot moment i només ha vist com Dani Torres ho provava amb un xut des de la frontal que sortia fora per poc.

Al tram final del matx, el Sabadell ha pogut certificar la victòria, sobretot amb un quatre per dos que Aarón Rey ha decidit malament. Això no obstant, els de Pedro Munitis no han tingut gaire patiment i han gestionat molt bé defensivament els últims sis minuts d’afegit.

Amb aquesta victòria el conjunt de la Nova Creu Alta tanca l’any amb una victòria molt important per no desenganxar-se de la lluita per la permanència.