1a divisió FEF

El Cornellà es troba amb tres punts d’or

1a divisió FEFEl Barça B veu com el Cornellà s’emporta el triomf amb una badada defensiva al descompte. Els verds s’allunyen del descens (1-0).

El Cornellà aconsegueix la victòria en l’últim moment aprofitant una badada defensiva del Barça B. Els de Sergi Barjuan han topat amb un rival ben situat i, també, amb una manca d’efectivitat de cara a porteria.

El partit ha començat molt intens i el Barça ja ha avisat amb una bona acció per la banda esquerra de Zacarías que ha acabat disparant Rodado al pal. Un minut més tard, també per banda esquerra, Lucas Anacker ha evitat una gran ocasió de Zacarías a l’u per u. La pilota ha acabat fregant al pal i marxant a córner. L’extrem català amb nacionalitat marroquina ha estat providencial al transcurs de la primera mitja hora essent el més actiu. El porter local de nou ha estat providencial per evitar, amb una bona mà, una nova acció del jugador blaugrana, transcorria al minut vint-i-cinc.

Als darrers quinze minuts de la primera meitat, el Cornellà ha tingut més presència a camp rival gràcies al desplegament en contraatac de Moha Traoré i Eloy Gila. Això no obstant, només ha disposat d’una tímida ocasió a les botes d’Andreu que ha blocat sense dificultats Arnau Tenas. La primera part ha finalitzat amb l’empat sense gols i amb tot per decidir.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb el mateix guió que la primera; el filial blaugrana traçant llargues possessions. Ilias ho ha provat amb un xut llunyà que ha blocat Lucas sense problema. Al minut cinquanta-dos, Matheus ha provat sort amb un llançament de falta que ha passat per sota la barrera. El conjunt de Raul Casañ ha plantejat una pressió ofensiva alta per intentar robar a prop de la porteria; en una d’aquestes Alex Gonpi ha provat sort des de la frontal i ha sortit fora. El tècnic local ha posat pólvora a dalt i ha introduït a Sascha a la dobla punta. Mika Mármol ha estat a punt de rematar una bona centrada de córner, però no ha pogut colpejar bé la pilota i s’ha perdut pel lateral. Els millor moments del Barça B ha arribat gràcies al poc desplegament del Cornellà. Guillem Jaime ha xutat des de lluny per intentar trencar la barrera defensiva que imposaven els verds. Cada cop el bloc blaugrana anava sumant més efectius a camp contrari i això ha dificultat l’arribada local per banda.

Al setanta-cinc, Matheus ha habilitat a Zacarías amb una gran jugada que ha acabat Álex Zalaya traient amb el cap quan la pilota anava amb potència ben dirigida a porteria.

Al tram final, Eloy Gila ha hagut d’abandonar amb les assistències el partit degut a un doblegament del genoll en una entrada de Mármol. El capità verd ha tingut mala sort en recolzar la caiguda en la cama dreta. En el seu lloc ha entrat Andrada.

L’àrbitre ha afegit quatre minuts i quan s’havien disputat dos, Pepe Bernal ha empès un xut desviat de Moha Traoré cap a dins de la porteria. Els verds han trobat el premi final en una acció deslocalitzada a l’àrea del filial blaugrana.

El Cornellà s’allunya fins a quatre punts del descens; per contra el Barça B veu frenada la seva aspiració a atrapar la zona de play-off i se situa a la zona mitja de la taula.