1a divisió FEF

Xumetra podria fer el camí de tornada

1a divisió FEF. El davanter de l’Estartit valora deixar el Costa Brava i tornar a l’Olot

El mercat d’hivern es preveu molt mogut al Costa Brava després de la venda del club als nous propietaris, que encara no s’han presentat oficialment però que ja treballen en el dia a dia del club. L’arribada del davanter Álex López, que fa setmanes que ja s’entrena amb l’equip i que podrà jugar a partir del gener, és l’únic moviment que ja s’ha fet oficial.

Un dels moviments més sorprenents podria ser la sortida de Jordi Xumetra. El davanter de l’Estartit va arribar al Costa Brava a l’estiu procedent de l’Olot i ara podria fer el camí de tornada. Si més no Xumetra, que viu a la capital garrotxina, ho està valorant i el conjunt olotí el rebria amb els braços oberts. Abans, però, s’hauria d’arribar a un acord entre les parts, ja que l’atacant té contracte en vigor amb el Costa Brava fins al juny, i per això els pròxims dies seran clau per acabar de definir quin serà el futur de Xumetra.

Si es confirmés la sortida de l’atacant, el Costa Brava perdria una de les seves grans referències ofensives, i és que, tot i que en les últimes jornades ha començat el partit des de la banqueta, Xumetra és el màxim golejador de l’equip, amb tres dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)