Mal final per a la Unió

3a divisió FEF. El Figueres marca primer, però nota les baixes i acumula una altra decepció a Vilatenim en un partit interromput pel llançament d’un objecte des de la zona de l’afició visitant

Figueres 1 Sant Andreu 2

FIGUERES:Jaime, Nil Congost, Tubert (Marco Gordon, 95’), Carlos García, Jose, Gamell, Marc Reñé, Rami (Pau Salvà, 101’), Pugi, Joel Arimany (Joan Casabó, 95’) i Suaibo (Ivan Pérez, 101’).SANT ANDREU:Rabelo, Llamas, Sergi Vives (Santino, 27’), Èric López (Fassani, 82’), Carreón (Mulero, 82’), Domènech, Gimeno, Expósito (Argilaga, 104’), Aparicio, Marc Garcia i Pau Morer.GOLS:1-0 (50’) Tubert. 1-1 (88’) Mulero. 1-2 (99’) Pau Morer.ÀRBITRE:Moreno Villaécjia.T.G.:A Pugi, del Figueres.T.V.:Cap

Amb onze baixes i la presència de quatre juvenils al camp –un de titular– i dos més a la banqueta, el Figueres va caure a Vilatenim, on encara no ha pogut celebrar cap victòria. El conjunt de Moisés Hurtado va marcar primer, però va acabar notant l’esforç i les baixes i el Sant Andreu va remuntar en la recta final d’un partit que es va interrompre durant un quart d’hora. Després de l’1-0 del Figueres, un objecte llançat des del sector on hi havia afició visitant va impactar en el local Jose. L’àrbitre va aturar el duel fins que van arribar agents dels Mossos d’Esquadra.

La primera part va ser equilibrada i sense gaire perill. L’ocasió més clara la va tenir el visitant Expósito, que no va estar encertat (11’). Poc després del descans, va arribat l’1-0. Va ser en un córner servit per Pugi, en què el juvenil Pau Tubert va guanyar el salt i va marcar de cap (50’). Després del gol, va arribat l’incident, que va provocar l’aturada del partit.

Un cop reprès el matx, el Figueres va tenir una magnífica ocasió de sentenciar el partit, en un altre córner executat per Pugi, però la rematada de Gamell es va estavellar al pal (77’). Del possible 2-0, es va passar a l’1-1, en una centrada de Llamas que Mulero va rematar amb un xut creuat (88’). El gol va fer mal als de Moisés Hurtado, amb poca energia i condicionats per les onze baixes. Els andreuencs ho van aprofitar i, després de dues ocasions a l’àrea empordanesa, van aconseguir l’1-2, en una paret entre Expósito i Pau Morer, que va definir bé davant de Jaime. El Figueres arriba al parèntesi de Nadal sense cap victòria a Vilatenim, amb quatre empats i quatre derrotes.