1a divisió FEF

Nuha Marong, el regal per l’atac del Costa Brava

El Costa Brava ha anunciat aquest migdia el fitxatge de Nuha Marong, de 28 anys. El davanter de Santa Coloma de Farners arriba lliure després de desvincular-se de l’UCAM Múrcia aquesta setmana, amb qui fins ara havia disputat 11 partits de lliga –un d’ells en la primera jornada contra el Costa Brava– marcant dues dianes.

Nuha es converteix així en el segon reforç del mercat d’hivern pel Costa Brava, que ja va anunciar fa setmanes el fitxatge d’Àlex López. És el retorn al club de l’heroi de Llagostera, i és que l’atacant d’origen gambià va començar la trajectòria professional amb el Llagostera el curs 2013/14 i va ser l’autor del gol contra el Nàstic que va donar l’ascens a 2a divisió A. Des de llavors Nuha ha jugat al Sant Andreu, l’Elx Il·licità, l’Osasuna B, l’Atlético Saguntino, l’Atlètic Balears, el Granada B i l’UCAM, a més de mitja temporada al Racing a 2a divisió A amb qui va disputar 19 partits i va marcar 3 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)