1a divisió FEF

Sergio Gil, el tercer

1a divisió FEF. El Costa Brava reforça el mig del camp amb l’aragonès, que té força recorregut a segona A

El Costa Brava continua fent moviments a la plantilla. Encara sense haver-se activat el període per a noves incorporacions, que s’obrirà dilluns, el club ja ha tancat tres incorporacions. Després dels davanter Àlex López i Nuha Marong, el conjunt blau-i-vermell va anunciar la incorporació del migcampista Sergio Gil, desvinculat d’un Extremadura en liquidació, en què s’han anat accelerant les sortides.

Sergio Gil té 25 anys i una trajectòria notable en el futbol professional, després de debutar a segona A amb 18 anys. Format al Saragossa, va disputar tres partits amb el primer equip la temporada 2014/15 i 17 la 2015/16. Migcampista amb una bona capacitat per organitzar el joc, va continuar el seu periple a segona A al Lugo, amb el qual va acumular 62 partits –va estar cinc mesos aturat per lesió– en tres temporades. La temporada 2019/20, va fitxar per l’Extremadura, amb el qual va jugar 18 partits més per superar el centenar a la categoria de plata. El conjunt extremeny va baixar a segona B, i Sergio Gil hi ha continuat fins que, amb la greu crisi institucional, ha quedat alliberat, com la gran majoria de companys. Sergio Gil s’ha enfrontat tres vegades al Llagostera, la temporada 2015/16 amb el Saragossa, entre lliga i copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)