1a divisió FEF

Any nou, vida nova

1a divisió FEF. El Costa Brava rep el Sabadell (19 h) en un partit marcat per l’arribada de les noves incorporacions, que obren un nou escenari

El Costa Brava estrenarà aquesta tarda el 2022 rebent al municipal de Palamós la visita del Sabadell (19 h) pel partit ajornat de la quinzena jornada. Comença l’any en què els gironins, que ja van reaccionar al final del 2021 amb les victòries contra l’Alcoià (0-1) i el Nàstic (1-0), han de signar la remuntada que els permeti mantenir la categoria. I lògicament, guanyar un rival directe com el Sabadell, que a més arriba minvat per les baixes, seria el primer pas important. “És un equip que ha començat la temporada lluny de les expectatives marcades i han tingut un desembre complicat pels casos de covid. La realitat diu que estan només un punt per sobre nostre i volem continuar amb la ratxa positiva”, comenta Òscar Álvarez, que una jornada més assumirà les funcions de primer entrenador sobre el terreny de joc.

El Costa Brava torna a tenir esperança gràcies als últims resultats, i les aspiracions creixen després dels reforços. De moment el club ja ha tancat els fitxatges d’Àlex López, Nuha, Fran Varela i Sergio Gil. Els tres primers ja podran debutar avui, mentre que el quart encara no estarà disponible perquè s’han allargat els tràmits burocràtics. Tampoc hi haurà Joan Campins, que ahir va convertir-se en el cinquè reforç. El jugador aterra procedent del Tarazona, amb qui l’últim any ha jugat a 2a divisió B i 2a divisió FEF, sent titular indiscutible. “Sempre que s’obre el mercat d’hivern s’espera el màxim de la gent que ve. Ens han transmès confiança i il·lusió per ajudar l’equip. De nivell per la trajectòria en tenen i ara l’han de demostrar per poder sumar. Estem convençuts que amb les ganes que han vingut aportaran”, valora Álvarez. Lògicament, les arribades comportaran baixes més enllà de la sortida de Xumetra i la baixa per lesió de Guiu. La primera víctima és David Haro, que no continuarà.

3 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 5

9 Partits perduts 7

8 Gols a favor 9

23 Gols en contra 17

LA PRÈVIA

Els nous fitxatges ens han transmès confiança i il·lusió per ajudar l’equip. Estem convençuts que ens aportaran molt i ajudaran a sumar
La classificació diu que el Sabadell és un rival directe i volem continuar amb la ratxa positiva
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)