1a divisió FEF

Joan Campins, el cinquè reforç del Costa Brava

David Haro és el primer en deixar el club per alliberar fitxes pels nous reforços

El Costa Brava ha anunciat aquest vespre el cinquè reforç del mercat d’hivern. Es tracta de Joan Campins, que arriba al conjunt blau-i-vermell procedent del Tarazona, amb qui l’últim any ha jugat a 2a divisió B i 2a divisió FEF, sent titular indiscutible en el que portem de temporada. Campins arriba al Costa Brava per reforçar el lateral dret, i és que amb 26 anys el defensa de Palma compta amb una extensa trajectòria. Va debutar a 2a B amb 17 anys amb el Mallorca B i després es va incorporar al Barça B, amb qui va jugar dos cursos a 2a divisió A i un a 2a divisió B. Després va firmar pel Saragossa i posteriorment pel Reus, acumulant un total de 40 partits a la categoria de plata. Arran de la desaparició del conjunt reusenc Campins se’n va anar a l’estranger per jugar al Fehervar hongarès i a l’Excel Mouscron belga, abans de firmar pel Tarazona el gener de l’any passat.

Campins serà el cinquè reforç del Costa Brava després de les arribades dels davanters Àlex López i Nuha, del migcampista Sergio Gil i del lateral esquerre Fran Varela. Lògicament, les arribades comportaran sortides. De moment, qui es desvincularà segur del conjunt gironí és David Haro, que només ha jugat 128 minuts repartits en 6 partits, però n’hi haurà d’haver alguna més per alliberar fitxes més enllà de les dues que han quedat lliures per la sortida de Xumetra a l’Olot i la lesió de llarga durada d’Andreu Guiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)