3a divisió FEF

Els gironins reprenen la lluita en la part alta

3a divisió FEF. L’Olot defensa el lideratge a Castelldefels, el Girona B rep l’Hospitalet i el Peralada visita la Pobla de Mafumet

La competició es reprèn en la tercera divisió FEF, amb una lluita oberta i interessant a la part alta, protagonitzada per tres dels quatre representants gironins. L’Olot –líder per diferència de gols– i el Girona B tenen 31 punts, 3 més que el Peralada, que té un partit pendent contra el Manresa que recuperarà dimecres. La igualtat, per tant, és màxima. El conjunt garrotxí busca als Canyars de Castelldefels (12 h) la quarta victòria consecutiva. El tècnic, Albert Carbó, perd Ferran López per la covid, però podrà fer redebutar Jordi Xumetra, que ha tornat a la Garrotxa després d’un pas de mitja temporada pel Costa Brava.

El Girona B té a Riudarenes (12 h) un partit atractiu contra l’Hospitalet, un dels equips potents de la categoria. Àxel Vizuete estarà més pendent que mai de les necessitats del primer equip, que juga al cap de dues hores contra el Fuenlabrada. El Peralada, després de tancar el 2021 amb empat a Riudarenes (1-1), visita la Pobla de Mafumet (18 h). També a la tarda (18.05 h), el Figueres busca contra el Sants la primera victòria de la temporada a Vilatenim, que se li va resistir en tota la primera volta.

REPTE PENDENT

El Figueres busca la seva primera victòria del curs a Vilatenim, contra el Sants (18.05 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)