1a divisió FEF

Nuha dona un punt a última hora al Costa Brava (1-1)

Nuha Marong, ja en el temps afegit, s’ha estrenat com a golejador i ha donat el primer punt al Costa Brava, que ha patit però ha sabut resistir amb un marcador ajustat contra el San Fernando, que ha marcat mitjançant el saltenc Marc Carbó, i l’ha acabat frustrant.

En la primera part, el Costa Brava ha resistit la insistència del San Fernando, que hi ha posat més domini i més ocasions. Francis Ferrón ha tingut dues ocasions per als gaditans abans d’un penal clar que Forlín ha comès sobre Juanmi Callejón, que l’havia retallat bé. Ferrón, però, ha enviat als núvols el xut des dels onze metres (28’). Els gironins han buscat arribades en alguna sortida, com en una pilota despenjada per Álex López cap a Nuha, a qui l’àrbitre ha assenyalat falta (32’). També ho han provat amb xuts de lluny de Cala i Perone. El conjunt local, però, ha buscat més la porteria rival. Saúl ha fet una rematada desviada (38’) i Marcos ha estat providencial en una doble ocasió (41’).

El San Fernando ha creat una altra ocasió abans de marcar l’1-0, amb un gran gol de Marc Carbó, que l’ha engaltat de meravella (51’). El saltenc ha tornat a provar-ho en una fase de setge dels gaditans.

Nuha Marong hauria pogut capgirar el guió, però li han anul·lat per fora de joc un gol en què havia definit bé davant Perales (58’). Els visitants també ho han provat en una falta penjada per Romero (61’). El conjunt d’Òscar Álvarez ha buscat l’empat en l’últim quart d’hora, amb diverses centrades, com una de Manel Royo que ha rematat Álvaro (82’). I ja en el temps afegit, Perales ha sortit malament en una centrada, Nuha Marong l’ha recollit i ha marcat l’1-1.