Victòries de l’Olot i el Girona B per continuar a dalt de tot

Xumetra dona el triomf als garrotxins a Castelldefels (0-1), i el filial supera l’Hospitalet (2-1)

L’Olot i el Girona B, que encapçalen la classificació de 3a divisió FEF, han començat la segona volta amb victòria. Els garrotxins han fet valer la inspiració de Jordi Xumetra, que ha tornat amb gol al conjunt garrotxí, per superar el Castelldefels (0-1). I el Girona B s’ha desfet de l’Hospitalet a Riudarenes (2-1).

Als Canyars, ha costat veure ocasions de gol en la primera meitat. Arranz ha tingut la primera (7’) i, a l’altra àrea, Sergi Moreno n’ha tingut una davant de Batalla (19’). Jordi Xumetra, titular en el seu retorn a l’Olot, ha provat un xut des de fora l’àrea i, just abans del descans, ha tingut la més clara.

En la segona part, l’Olot ha topat amb el pal en un xut de Ferrón, que havia conduït un gran contraatac (57’). No ha trigat gaire més a arribar el 0-1. Blázquez ha fet la centrada i Xumetra, des del segon pal, ha batut el porter (66’). L’Olot ha sabut defensar l’avantatge, i Batalla ha fet una bona aturada en una falta llunyana (90’).

A Riudarenes, la primera part ha acabat sense gols, però hi ha hagut ocasions a totes dues àrees. El filial ha buscat el gol en una centrada de Richmon, un xut de Pau Víctor i sobretot una rematada de Gabri (35’). Els riberencs, després d’un parell d’ocasions, han tingut la més clara poc abans del descans, amb un xut de Raúl Pérez que s’ha estavellat al pal. La segona part ha començat de manera immillorable per als blanc-i-vermells, que han marcat l’1-0 mitjançant Monjonell –ja superada la covid, ha tornat amb el filial i no amb el primer equip– a la sortida d’un córner (47’). L’Hospitalet ha intentat reaccionar, però s’ha trobat el 2-0. Dawda, que havia arrencat com a suplent, ha marcat en un altre córner (73’). Però, també en un servei de cantonada, l’Hospitalet hi ha posat incertesa amb el 2-1, de Joan Verdú (81’). Els riberencs han buscat l’empat fins al final –Ton Alcover ha tingut l’última, ja en l’afegit–, però el Girona B ha resistit per assegurar tres punts de molt valor.