Un triomf de nivell

3a divisió FEF. El Girona B fa valer dos gols en serveis de córner, de Monjonell i Dawda, i supera un rival potent

Girona B 2 L’Hospitalet 1

GIRONA B:Jona, Gabri, Monjonell, Marc Faja, Marc Fuentes, Nil Sauret, Unai Hernández (Adrià Méndez, 70’), Suleiman, Joel Roca (Mate, 78’), Pau Víctor (Jordi Palacios, 78’) i Richmon (Dawda, 60’).L’HOSPITALET:Adrià Aliaga, Adrià Parera, Cristian Gómez (Manu Ábalos, 78’), Joan Verdú, Joel Lasso, Juanan Gallego (Gerard Campaña, 69’), Cristian Lobato, Raúl Pérez (Christian Alfonso, 78’), Sergi Valls, Ton Alcover i Diego Martínez (Abdoul Bandeh, 61’).GOLS:1-0 (47’) Monjonell. 2-0 (74’) Dawda. 2-1 (82’) Verdú.ÀRBITRE:Ollé Lladó.T.G.:Nil Sauret i Jona, del Girona B, i Cristian Lobato, Ton Alcover i Joel Marín, de l’Hospitalet.T.V.:cap.

La visita de l’Hospitalet, un dels rivals més potents de la categoria, era una prova exigent per al Girona B, que la va superar amb molt bona nota, amb un triomf que el manté de ple en la lluita pel lideratge del grup. Amb menys presència de futbolistes del filial en el primer equip que en jornades anteriors –només Biel Farrés, a més d’Artero, ja consolidat en l’equip de Míchel–, el filial va recuperar Èric Monjonell a la defensa. En la primera part, l’equip va buscar el gol en una centrada de Richmon, un xut de Pau Víctor i, sobretot, una rematada de Gabri (35’). Els riberencs, després d’un parell d’ocasions, van tenir la més clara poc abans del descans, amb un xut de Raúl Pérez que es va estavellar al pal.

La segona part va començar de manera immillorable per als blanc-i-vermells, que van marcar l’1-0 mitjançant Monjonell a la sortida d’un córner (47’). L’Hospitalet va intentar reaccionar, però es va trobar el 2-0, en un altre servei des de la cantonada. Aquesta vegada, qui va definir va ser Dawda, que havia arrencat com a suplent (73’). L’Hospitalet hi va posar incertesa en aprofitar un altre córner, amb gol de Verdú (81’). Els riberencs van buscar l’empat fins al final –Alcover va tenir l’última, ja en l’afegit–, però el Girona B va resistir per assegurar tres punts de molt valor.