El Figueres guanya per fi a Vilatenim i el Peralada empata

Els figuerencs aconsegueixen la primera victòria de la temporada a casa contra el Sants (2-0) i els xampanyers rescaten un punt al camp de la Pobla de Mafumet (1-1)

El Figueres ha començat el 2022 de la millor manera possible, i és que els de Moisés Hurtado han aconseguit la victòria contra el Sants per segellar la primera victòria de la temporada a Vilatenim (2-0). La Unió ha fet una molt bona primera part i s’ha avançat en el minut 24 amb un gol de penal de Joel Arimany. Just abans del descans ha arribat el segon després d’una gran jugada individual de Suaibo (2-0, 45’). En la segona part el Figueres ha conservat l’avantatge i en el temps afegit Jaime González ha aturat un llençament de penal.

Qui no ha pogut aconseguir la victòria aquesta tarda ha estat el Peralada, que s’ha hagut de conformar amb un empat al camp de la Pobla de Mafumet. Els d’Hèctor Simón no han començat bé el partit, però a poc a poc han igualat el duel. Tot i això, quan millor estaven, ha arribat el gol de la Pobla quan Óscar Gómez ha rematat una centrada des de l’esquerra (1-0, 29’). En la segona part s’ha mantingut la igualtat fins que en el minut 65 Adrià Casanova ha marcat el gol de l’empat culminant una gran acció de Youssef. En els últims minuts cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per desfer la igualada.