Vilatenim per fi celebra una victòria

3a divisió FEF. El Figueres guanya el primer partit de la temporada a casa contra el Sants

Figueres 2 Sants 0

FIGUERES:Jaime González, Carlos (Pau Tubert, 70’), Nil Congost (Jorge Torres, 79’), Toni Gamell, Marc Reñé, Pugi (Casabó, 79’), Dani Gómez, Rami, Khalid (Álvaro Mirón, 88’), Suaibo (Jose German, 70’) i Joel Arimany.SANTS:Pau, Prado (Celma, 76’), Shota, Rayo, Iván Julián (Cura, 76’), Portero (Zaid, 68’), Raúl, Salamanca, Nico, Guillermo (Carmona, 68’) i Laborde.GOLS:1-0 (24’) Joel Arimany. 2-0 (45’) Suaibo.ÀRBITRE:Serradelasca Serra.T.G.:al local Carlos; i als visitants Nico, Shota i Salamanca.COMENTARI:El Figueres ha hagut d’esperar al primer partit de l’any i de la segona volta per aconseguir la primera victòria de la temporada com a local. La va signar ahir contra el Sants, en un partit complet dels de Moisés Hurtado, encara minvats per les baixes de vuit jugadors lesionats. El partit va començar amb molta igualtat, però a poc a poc el Figueres va anar imposant el seu joc fins que, en el minut 24, Joel Arimany va forçar un penal a l’àrea petita després d’una acció a pilota aturada. Ell mateix va transformar la pena màxima en l’1-0. Reñé, Suaibo i Khalid van tenir bones ocasions, però el 2-0 no va arribar fins que el mateix Suaibo va culminar una gran jugada individual. En la segona part les millors ocasions van continuar sent del Figueres, que no va patir en excés, i encara menys quan en el temps afegit Jaime va aturar un penal.