3a divisió FEF

Ningú es pot permetre abaixar el ritme

3a divisió FEF. El Peralada rep el San Cristóbal; l’Olot, el Vilafranca, i la Unió visita el Vilassar

La lliga de 3a divisió és la primera que no s’atura per la supercopa, però en el grup català la jornada estarà condicionada pels tres duels ajornats per la covid, un dels quals serà el que el Girona B havia de disputar al camp del Sant Andreu. L’Olot, el Peralada i el Figueres sí que jugaran, i ho faran amb l’obligació de guanyar si no es volen allunyar dels seus objectius.

L’Olot rebrà el Vilafranca (16.30 h) amb l’oportunitat d’obrir forat al capdavant de la lliga i allargar el bon moment que viu després de quatre victòries consecutives. Més necessitat està el Peralada, que després de sumar només dos punts dels últims nou en joc necessita el triomf contra el San Cristóbal (16.30 h) per mantenir-se a dalt, i és que si no podria caure fins a la setena posició. Per últim, el Figueres visita el Vilassar (18 h) amb l’objectiu d’encadenar el segon triomf i allunyar-se del descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)