Un Peralada encallat només pot fer un punt

3a divisió FEF. Casanova iguala el 0-1 del San Cristóbal i l’equip acaba amb deu homes

Peralada 1 San Cristóbal 1

PERALADA:Aroca, Micaló, Eloi Zamorano, Alan, Guillem, Pol Gómez, Juvanteny, Josu Currais, Sergi Caballero (Llorenç Busquets, 57’), Adrià Casanova (Romero, 84’) i Marc Medina (Youssef, 57’).SAN CRISTÓBAL:Carles, Sierra, Ricky (Amantini, 88’), Max Llovera, David Toro (Sergi Martínez, 71’), Mario Cantí (Ashot, 71’), Mario Domínguez, Ion Vázquez (Ousman, 88’), Tom, Òscar Carrasco i Abde.GOLS:0-1 (43’) Max Lloveras. 1-1 (71’) Adrià Casanova.ÀRBITRE:Gibert González.T.G.:Ballabriga, Mario Cantí i Òscar Carrasco, del San Cristóbal.T.V.:A Josu Currais (79’) i al tècnic Hèctor Simón (87’), del Peralada.COMENTARI:El Peralada ha abaixat el ritme. L’equip d’Hèctor Simón allarga a quatre la sèrie de partits sense guanyar (3 punts de 12) després de l’empat a casa contra el San Cristóbal. La primera part va ser molt travada, amb poca continuïtat en el joc i sense ocasions amb cara i ulls. Tot es va complicar encara més en un córner a l’àrea local just abans del descans, que el San Cristóbal va aprofitar per marcar el 0-1 (43’). El Peralada va buscar la reacció i va trigar a empatar, en una acció d’oportunisme d’Adrià Casanova (71’). Però el guió es va complicar amb l’expulsió de Josu Currais (79’) i els empordanesos es van haver de conformar amb un punt.