Més futbol

Catalunya deixarà de ser un territori lliure de la ‘roja’

A Cornellà. La federació espanyola anuncia un amistós de l’equip de Luis Enrique contra Albània, el 26 de març a l’RCDE Stadium

El 18 de febrer del 2004, en els últims mesos de la majoria absoluta del PP de José María Aznar a La Moncloa, la selecció espanyola, dirigida per Iñaki Sáez, va jugar un partit amistós contra el Perú a l’estadi Olímpic Lluís Companys (2-1). Va ser l’última cita del combinat espanyol a Catalunya, que s’havia estalviat partits de la roja. Divuit anys després, però, hi tornarà. La federació espanyola va anunciar que ha programat un partit de l’equip dirigit per Luis Enrique a l’RCDE Stadium. Serà el dissabte 26 de març. “Espanya tornarà a Barcelona 18 anys després!”, expressava la RFEF a Twitter, en l’anunci del partit que es jugarà a Cornellà-el Prat.

Les dates coincideixen amb les repesques, que la selecció espanyola s’ha estalviat. Luis Enrique aprofitarà l’espai per anar preparant el mundial de Qatar, amb dos amistosos en tres dies. El dia 26 jugarà contra Albània al camp de l’Espanyol, i el dia 29 jugarà a Riazor –13 anys després de l’última cita a la Corunya–, contra Islàndia.

L’Espanyol, molt content

El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, va valorar la iniciativa: “Vam rebre una petició de la federació espanyola i, coordinats amb la federació catalana, vam acceptar l’oferiment. Molt contents que la decisió hagi estat aquesta i que la selecció espanyola pugui disfrutar del nostre estadi”, va explicar. “Per l’Espanyol, tenir un esdeveniment d’aquesta magnitud i que disfruti de les instal·lacions molta gent que no és habitual, és una oportunitat per a la nostra imatge com a club i de marca i per a la nostra projecció internacional”, hi va afegir.

DES DEL 2004

Feia 18 anys que la selecció espanyola no jugava al país, des d’un amistós al Lluís Companys

BEN REBUT

L’Espanyol ho veu com una oportunitat per a la imatge i per a la projecció internacional
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)