1a divisió FEF

Exigència entre moviments

1a divisió FEF. El Costa Brava, que continua retocant la plantilla, visita l’Andorra, tercer

En ple mes de mercat d’hivern, el Costa Brava no para de moure’s. El club anunciava ahir la sisena incorporació, el sevillà Dani Pérez, un central de 28 anys amb experiència a segona B en el Cacereño, l’UCAM Múrcia, el Toledo, el Múrcia, el Marbella i l’Extremadura. Al mateix temps, comunicava la marxa de Moussa Sibidé, que rescindirà el contracte amb la Ponferradina –jugava cedit– i se n’anirà a Tailàndia. Entre tants moviments, l’equip reprèn la competició, després d’una aturada. “Sempre aprofites per recuperar alguns jugadors i donar descans als que tenen més minuts, i en aquest cas ha anat bé també perquè els nous es posin en dinàmica de grup”, reconeix Òscar Álvarez. A l’aturada, l’equip hi va arribar després d’un gol a última hora d’un dels fitxatges, Nuha Marong, que va donar un punt a San Fernando i va allargar a quatre la sèrie de partits sense perdre. “Encadenar partits sense derrota fa que la gent creixi i vegi possibilitats de tirar això endavant”, exposa Álvarez, que dirigeix un grup que aspira a sortir del pou. Avui, però, té una prova molt exigent, perquè visita l’Andorra, un dels equips de la part alta, que va veure espatllada en l’última jornada, contra el Madrid B, una ratxa excel·lent. “Sabem qui és l’Andorra, els números parlen per si sols”, comenta el preparador del Costa Brava. El conjunt del Principat, amb Eder Sarabia a la banqueta, ha mostrat un bon poder golejador (30 gols a favor, el triple que el Costa Brava) i resulta fiable sobretot al seu camp. “És un equip molt i molt potent. Sabem que ens exigiran moltíssim defensivament, generen moltes situacions de gol i són capaços de dominar, però estem convençuts que podem contrarestar-los.”

9 Partits guanyats 3

4 Partits empatats 6

5 Partits perduts 9

30 Gols a favor 10

19 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

El parèntesi ens ha permès que els nous es posin en dinàmica de grup. El millor reforç són els resultats, i això és el que busquem
L’Andorra és un equip molt potent, que domina i crea ocasions. Però ens veiem capaços de contrarestar-los
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)