1a divisió FEF

El Cornellà es desperta massa tard al camp de l’Algesires i cau a la zona de descens (3-2)

El Cornellà continua sense poder donar continuïtat a domicili a les victòries que aconsegueix a casa i aquest vespre ha perdut al camp de l’Algesires (3-2) en un partit en què el mal inici ha estat impossible de capgirar, tot i que el marcador ha acabat ajustat. Amb la derrota els verds cauen a la zona de descens, i és que l’UCAM Múrcia ha guanyat el seu partit i el supera en la classificació pel goal average.

Els de Raúl Casany s’han vist sorpresas per l’Algesires en els primers minuts, i és que Roni ha fet el que ha volgut i amb un triplet de gols ha situat el 3-0 en el marcador (10’, 19’ i 34’). Després d’encaixar el 3-0 el Cornellà ha començat a reaccionar i Gonpi ha marcat el 3-1 abans del descans (38’).

Els verds no han abaixat els braços en cap moment i han tingut bones ocasions en la represa, sobretot en una acció de Pipo. Ha faltat encert, i és que el 3-2 no ha arribat fins que Chiki ha marcat de cap en el temps afegit, quan ja pràcticament no quedava temps per empatar el partit.