1a divisió FEF

El Cornellà s’imposa contra el Linares (2-1)

1a divisió FEF El conjunt verd aconsegueix una victòria de moral contra un rival directe. Gonpi, Moha i Anacker guien un Cornellà combatiu al triomf

El Cornellà s’ha endut una victòria molt important per les seves aspiracions a mantenir la categoria. Els verds sumen la tercera victòria consecutiva a casa i surten de les posicions de descens momentàniament.

Els primers minuts de l’enfrontament han començat amb un Cornellà molt inspirat en atac; només ha faltat el gol. Alex Gonpi ho ha provat amb una rematada acrobàtica que ha sortit fora per ben poc. Pocs minuts més tard, una bona jugada combinada ha acabat amb la definició massa elevada de Moha Traoré. El conjunt del Linarejo ha estat totalment tancat a la seva pròpia àrea degut al bon joc ofensiu desplegat pel conjunt verd. I al fil del descans, Gonpi ha definit amb molta qualitat per anotar el primer gol que en un minut molt rellevant i clau per encarar la segona part. Sense gaire més dilació, l’àrbitre del matx ha xiulat el final dels primers quaranta-cinc minuts.

A la represa, l’equip entrenat per Raúl Casañ ha sortit amb un domini clar de la possessió, però rebent alguna aproximació perillosa; l’extrem Nando Copete ha posat una pilota per Ion Etxaniz que no ha pogut batre a Anacker molt segur sota pals. Uns minuts més tard, de nou el porter brasiler del Cornellà, ha hagut de lluir-se amb dues accions; primer per treure un bon xut bombejat d’Adán Gurdiel, i segon per evitar el gol de Josema un minut més tard. El partit ha arribat al minut cinquanta-vuit. Quan menys ho mereixia, el Cornellà ha anotat el segon gol, obra de Moha Traoré. La tranquil·litat d’ampliar l’avantatge ha donat més seguretat en el joc verd i ha pogut estirar una mica més les seves línies. El partit ha entrat a un punt on els atacs eren més selectius, així tot les defenses s’han imposat per sobre de tot. El Linares ha retallat distàncies al minut noranta de partit amb un gol de Nando Copete. L’àrbitre ha afegit quatre minuts i el Cornellà ha sumat una victòria molt important per sortir del descens a l’espera dels partits que encara s’han de disputar aquesta tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)