1a divisió FEF

Chiki continua donant punts al Cornellà (2-0)

El Cornellà cada vegada es fa més fort a casa i avui ho ha tornat a demostrar aconseguint una important victòria contra el cuer, el Betis B, que li permet escalar fins a l’onzena posició de la classificació i agafar un coixí de quatre punts respecte la zona de descens. Chiki ha tornat a ser l’heroi dels verds, i és que ha decidit el partit amb un doblet a la primera part que ha permès al Cornellà resistir amb relativa tranquil·litat tot i acabar jugant amb deu.

Els verds han intentat dur la iniciativa des dels primers minuts i Chiki ha estat a punt d’obrir el marcador ben aviat, però el porter ha evitat el gol. No ho ha pogut fer en el minut 22’, quan Chiki ha obert el marcador aprofitant un llençament de penal. Amb el marcador a favor el Cornellà encara ha jugat més còmode, tot i que no ha tingut excessives ocasions. Abans del descans, això sí, ha arribat el 2-0, i és que Moha Traoré s’ha tret del barret una jugada estratosfèrica que Chiki ha culminat Chiki marcant el seu doblet (42’).

En la segona part el Cornellà ha estat molt ben ordenat al darrere i han passat poques coses sobre la gespa, i és que el Betis només ha disposat d’alguna acció aïllada sense gaire perill. En el minut 70’, però, Andreu ha vist la segona targeta groga i el Cornellà ha hagut de jugar amb inferioritat numèrica els últims vint minuts. Tot i això, el guió del partit no ha canviat i els verds han certficat una victòria vital.