Un triomf just i necessari del Girona B (1-3)

3a divisó FEF El conjunt d’Axel Vizuete aconsegueix una victòria patida contra el Castelldefels i frena la mala dinàmica de tres partits sense guanyar

El Girona B suma una valuosa victòria contra el Castelldefels en un partit on ha hagut de remuntar un gol inicial del conjunt local.

El matx ha començat amb molta activitat a les dues àrees. El filial blanc-i-vermell ha avisat amb una bona combinació entre Richmon i Dawda que aquest acaba driblant al porter local, Romero, i sense angle ha enviat la pilota al lateral de la porteria. Després d’unes quantes aproximacions gironines, ha arribat el gol local de Fran Orellana que ha definit molt fredament a la porteria defensada per Jona Morilla.

El conjunt d’Axel Vizuete ha trobat l’empat al minut vint-i-un en una acció per la banda esquerra de Pau Víctor que ha definit a la perfecció. La igualada ha arribat en un bon moment pel Girona B que ha posat contra les cordes a la defensa del Castelldefels. Dawda, en una acció individual, ha fet lluir-se a Romero desviant la pilota a córner. Pocs minuts més tard ha estat Adrià Gené qui ha definit amb una potent rematada acrobàtica que ha sortit fregant el travesser. El conjunt del Baix Llobregat ha començat a estirar les seves línies per intentar sorprendre a l’esquena del conjunt gironí; Sergi Moreno ha estat a punt de sorprendre Morilla que ha atrapat en dos temps.

El partit ha arribat al descans al camp dels Canyars amb la màxima igualtat al marcador i en el joc. El Castelldefels ha igualat en intensitat ofensiva al Girona B en l’últim tram de la primera meitat i això ha refredat la bona resposta dels blanc-i-vermells després del gol del local.

A la represa, el filial gironí ha posat una marxa més i ha tingut una arribada perillosa per banda dreta. En una acció col·lectiva ha arribat el segon gol del Girona que capgirava el marcador. Ricard Artero ha batut a Romero amb un potent xut llunyà. Els locals han tingut més domini de la pilota, però no han precisat gaire en les accions ofensives.

El tècnic visitant ha efectuat el primer canvi a les seves files per donar solidesa al seu equip; ha entrat Nil Sauret per Richmon.També ha mogut el seu equip Miki Carrillo revolucionant el seu atac amb l’entrada de Joel Coch i Kike Ramírez al minut seixanta-dos.

L’equip local ha generat accions de perill a través de pilotes penjades. En una acció dins l’àrea, Kevin Díaz ha impactat amb Morilla en l’intent de rematada. El porter gironí ha pres mal, per sort s’ha reincorporat en el joc al cap d’uns minuts. Loic i Sulei han entrat per intentar frenar les arribades locals cada cop més freqüents. Minuts abans també ha entrat Gabri per Gené.Els gironins han sentenciat a l’últim minut amb un contraatac de Gabri finalitzada per Dawda per firmar l’1-3 final.