3a divisió FEF

El Girona B-Manresa, en el moment decisiu el 18 d’abril

Només quedaran dues jornades per decidir el títol i l’ascens directe

El partit corresponent a la jornada 26 de 3a divisió FEF entre el Girona B i el Manresa es va haver d’ajornar per casos de covid al filial gironí. Avui s’ha conegut que el matx no es disputarà fins el pròxim 18 d’abril, el dilluns de Pasqua. Això no ha agradat als rivals directes de manresans i gironins en la lluita pel títol, i és que quan es disputi el partit només quedaran dues jornades per acabar la lliga. A més, cal tenir en compte que a l’Olot, l’actual líder, només li quedarà un partit perquè ha de descansar en l’última jornada. El fet de jugar-se tan tard pot fer que el Girona B o el Manresa, que ara mateix podrien atrapar l’Olot, o fins i tot superar en el cas dels del Bages, si guanyen els partits pendents que tenen, arribin al partit sense opcions matemàtiques de ser campions de lliga i amb la classificació pel play-off assegurada, una situació que alguns entenen com una adulteració perquè els criteris de la federació sempre són els de recuperar com abans millor els partits ajornats.

Cal tenir present que el cap de setmana previ al 18 d’abril hi ha la jornada 32 de lliga, però sent Setmana Santa és fàcil que gironins i manresans avancin els seus compromisos a divendres, o fins i tot abans.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)