1a divisió FEF

El Barça B respira i deixa més tocat el Cornellà (2-1)

El Johan Cruyff ha viscut aquesta tarda un duel agònic entre el Barça B i el Cornellà, que necessitaven urgentment la victòria per respirar a la zona baixa. Qui l’ha aconseguit ha estat el filial blaugrana gràcies a un doblet de Fabio, i agafa un coixí de tres punts respecte la zona de descens. El Cornellà, en canvi, continua en posicions de descens i ara està a dos punts de la permanència i amb un partit més que els rivals.

La primera part ha estat d’alló més ensopida, i és que al Barça B li ha faltat molt ritme amb la pilota i el Cornellà, ben ordenat al darrere, s’ha defensat sense excessius problemes tot i no ser capaç d’intimidar la porteria d’Arnau Tenes. El domini de la possessió dels blaugrana només s’ha traduït en una ocasió de Jutglà, que a la frontal de l’àrea petita no ha pogut rematar de cap amb prou força i Lucas Anacker ha blocat sense problemes.

En la segona part el ritme ha augmentat. Els dos equips han tingut arribades en els primers minuts i qui ha aconseguit obrir el marcador ha estat el Barça B en el minut 51’, quan un xut de Fabio Blanco l’ha desviat lleugerament Carlos i ha acabat al fons de la porteria. L’1-0 ha fet reaccionar al Cornellà, que per primera vegada ha arribat clarament amb perill. Primer Valin ha posat a prova Arnau Tenas i poc després una centrada del mateix Valin l’ha rematat Chiki al fons de la porteria signant l’1-1 (59’). La bogeria ha continuat, i és que la reacció del Barça ha estat fulgurant. Abde ha signat una grandíssima jugada individual i la seva centrada, després que la refusés el porter Lucas, l’ha convertida en el 2-1 Fabio Blanco, que ha signat un doblet. El partit s’ha calmat després dels gols, amb el Barça intentant mantenir la possessió i el Cornellà buscant la verticalitat quan ha pogut. Jutglà ha tingut una ocasió per sentenciar i el Cornellà també ha tingut l’empat a tocar, però Arnau Tenas ho ha evitat.