1a divisió FEF

Raúl guanya la partida a Munitis a la Nova Creu Alta (0-2)

1a divisió FEF. Dos gols de Mario Gila condemnen el Sabadell

Derrota del Sabadell a la Nova Creu Alta contra el Real Madrid Castilla per 0-2. L’equip de Pedro Munitis ha deixat escapar tres punts a casa contra un filial del Madrid guiat per Mario Gila. El defensa madridista ha estat l’autor dels dos gols de l’equip entrenat per Raúl González Blanco.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 37. Només dos minuts després Boniquet ha disposat d’una bona oportunitat per empatar, però el seu xut l’ha aturat Fuidías. Mario Gila ha repetit en el minut 58.

Abans del partit d’ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria de Feliu Pont, soci d’honor del Sabadell.