1a divisió FEF

Raúl guanya la partida a Munitis

1a divisió FEF. Un doblet del defensa Mario Gila condemna el Sabadell a la Nova Creu Alta

Sabadell 0 Madrid Castilla 2

SABADELL:Emilio Bernad, Muguruza, Aleix Coch, Teo Quintero, Caballo, Iago Indias (Néstor Querol, 65’), Aguza, Boniquet (Ezzarfani, 83’), Aarón Rey, Jacobo (Altimira, 83’), Kaxe (Dopi, 83’).MADRID CASTILLA:Fuidías, Marvin (Carrillo, 4’), Gila, Pablo Ramón, Gutiérrez, Mario Martín (David González, 89’), Blanco, Peter (Rafa Marín, 76’), Arribas, Aranda (Dotor, 76’), Latasa (Álvaro Rodríguez, 89’).GOLS:0-1 (37’) Gila. 0-2 (58’) Gila.ÀRBITRE:Francisco Javier Fernández Vidal (valencià). T.G.: A Aleix Coch, Jacobo, Muguruza, Blanco i Aranda.PÚBLIC:4.804 espectadors a la Nova Creu Alta.

Desfeta del Sabadell a la Nova Creu Alta contra el filial del Real Madrid. La derrota deixa els arlequinats a set punts del play-off i a quatre del descens.

L’equip de Pedro Munitis va deixar escapar tres punts importants contra un Madrid Castilla guiat per Mario Gila. El defensa madridista va ser el nom propi del partit, amb un doblet. Seu va ser el 0-1 en el minut 37: Gutiérrez va executar una falta i Gila, lliure de marcatge al segon pal, va superar Emilio Bernad. Només dos minuts més tard, Boniquet va disposar d’una bona oportunitat per empatar, però el seu xut el va aturar Fuidías. Mario Gila va repetir en el minut 58, també en una acció a pilota aturada: Peter va servir un córner des de la dreta de l’atac i Gila va perforar de nou la porteria del Sabadell.

Aleix Coch va veure la cinquena targeta groga de la temporada i es perdrà el desplaçament a San Fernando.