3a divisió FEF

El Girona B necessita agafar l’últim tren

Tornen a Riudarenes. El filial gironí rep (a les 12.30h) la visita d’un rival directe, el San Cristóbal, obligat a guanyar per mantenir opcions de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe

Després d’una setmana nefasta amb la derrota dimecres a Montilivi contra el Vilafranca (0-1) i diumenge al camp de la Pobla de Mafumet (1-0) el Girona B rep aquest migdia (12.30h) un rival directe de la zona alta, el San Cristóbal. Serà a Riudarenes, on els blanc-i-vermells no hi juguen des del mes de gener després de disputar els dos últims partits a Montilivi, que han acabat amb derrota. Tornar al seu terreny de joc habitual ha de ser un punt a favor pels d’Axel Vizuete, que ja han demostrat que la pressió que els hi suposa jugar a Montilivi no els hi prova.

La victòria és indispensable avui pel Girona B, i és que tot el que no sigui guanyar li farà dir pràcticament adeu a qualsevol opció de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe, ja que l’Olot, el Manresa i el mateix San Cristóbal si guanya li obriran un forat difícil de tapar. Amb la mateixa mentalitat, però, arriba un San Cristóbal que no posarà les coses fàcils, i és que en tot el que portem de temporada només ha perdut un partit a domicili, al camp de l’Olot (3-1). A més, en la primera volta ja va sorprendre al filial gironí (2-1), que haurà de guanyar de dos gols per tenir el goal average particular a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)