3a divisió FEF

Duel d’alt voltatge i molta pressió

Necessitats. L’Olot i el Peralada s’enfronten al municipal olotí (17 h) en un duel transcendental en la lluita pel títol dels garrotxins i en la lluita per les posicions de ‘play-off’ dels xampanyers

L’Olot i el Peralada se les hauran aquesta tarda al municipal olotí (17h) en un duel d’alta volada que promet emocions fortes, i és que els dos equips hi tenen molt a perdre. Ja va ser un duel transcendental en la primera volta, quan garrotxins i altempordanesos es disputaven la primera posició de la lliga i van empatar a un a Peralada. Ara la situació és diferent, i és que l’Olot manté el lideratge mentre que el Peralada ha caigut a la vuitena posició i s’ha complicat les opcions fins i tot de jugar el play-off d’ascens. Les lluites són diferents, però si una cosa tenen clara els dos equips és que la victòria és molt necessària per mantenir intactes les seves aspiracions.

Una cosa en comú abans del duel d’aquesta tarda és que l’Olot i el Peralada no viuen el seu millor moment. Els garrotxins mantenen el lideratge, però només han guanyat dos dels últims sis partits i les sensacions que transmet l’equip no són les millors. Això li ha fet perdre tot el marge que tenia, i és que el Manresa s’ha erigit com a clar aspirant a guanyar la lliga, ja que tot i començar la jornada dos punts per sota els olotins ha jugat dos partits menys que els d’Albert Carbó, i cal recordar que només ha perdut dos partits en el que portem de temporada. Per això guanyar és vital per l’Olot, que si és capaç de donar continuïtat als triomfs a casa contra la FE Grama i la Guineueta amb una victòria convincent contra el Peralada rebrà la injecció de confiança que necessita abans dels últims quatre partits de lliga.

Si l’Olot té l’aigua al coll, el Peralada encara més. Després d’una gran primera volta els xampanyers han abaixat molt el ritme en la segona i només han guanyat dos dels últims dotze partits, a més de perdre’n tres dels últims quatre. Tot i els mals resultats la cinquena posició, que permetria jugar el play-off, continua sent una opció viable, i és que només estan a tres punts del Sant Andreu. Per mantenir les esperances, però, guanyar aquesta tarda és urgent. A més, fer-ho al camp de l’Olot podria suposar un nou punt d’inflexió.

Retrobaments

Més enllà de la importància que tindrà el resultat d’aquesta tarda pel devanir de la lliga, el duel al municipal d’Olot tindrà un fort component sentimental. Albert Carbó, ara a l’Olot, s’enfrontarà al Peralada, el club de la seva vida. Ara bé, el matx sobretot serà especial pel tècnic del Peralada Hèctor Simón, que tornarà al municipal d’Olot ocupant la banqueta visitant després de molt anys jugant amb la samarreta vermella i el curs passat fent d’ajudant dels tècnics Raúl Garrido, Gabri i Miquel Àngel Muñoz.

ESPECIAL

El retorn d’Hèctor Simón al municipal d’Olot serà un dels grans al·licients
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)