1a divisió FEF

El Sabadell aconsegueix tres punts majúsculs (0-1)

1a divisió FEF Els de Pedro Munitis, amb una bona actuació contra el San Fernando, fan valer un gol de Kaxe al 63’. Els andalusos acaben el matx amb dos gols anul·lats per fora de joc (0-1)

El Sabadell firma una bona actuació contra un rival situat a play-off i s’endú els tres punts que el consoliden a la zona mitjana de la taula (0-1).

El partit ha començat a l’Estadio Iberoamericano amb poques ocasions per part dels dos conjunts. El conjunt de Pedro Munitis ha trobat el primer forat en una bona acció d’Aarón Rey per banda. La centrada no ha aconseguit destinatari. Els locals han avisat per primera vegada al quart d’hora de joc amb un xut llunyà que ha hagut de fer intervenir Emilio Bernad. Els andalusos han estret ofensivament i han tingut aproximacions a través de Pedro Benito, omnipresent en atac.

Després d’uns minuts de tempteig, el Sabadell ha tornat a avisar amb un potent xut de Diego Caballo que ha sortit fregant el pal. Dos minuts després, Jacobo ha tingut el primer gol amb una bona acció per l’eix ofensiu de Dani Sánchez. En l’últim instant, un defensor local ha evitat el 0-1. Els arlequinats han arribat al descans amb les millors ocasions. Kaxe no ha estat del tot precís en la definició després de driblar a Perales. El partit ha arribat al descans amb l’empat a zero.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb una acció de gol anul·lat per fora de joc del San Fernando. La resposta l’ha donat Kaxe amb una bona acció individual a dins l’àrea. El xut ha sortit un pèl desviat, el partit arribava al minut cinquanta-quatre. En una transició era el gironí Marc Carbó qui ha posat a prova Bernad amb un xut molt centrat.

La pressió alta del Sabadell ha tingut recompensa en una acció per banda de Diego Caballo que Kaxe ha rematat a gol. Els catalans s’avançaven al minut divuit de la segona part. Lluny de frenar l’accelerador ofensiu, Jacobo ha estat a punt de marcar el segon amb el cap. La pilota no ha agafat la trajectòria entre els tres pals.

Quan faltaven catorze minuts per concloure el matx, el San Fernando ha vist com l’anul·laven el segon gol. Juanmi Callejon ha fet estirar a Bernad en una falta perillosa; en el rebot Pedro Benito ha introduït la pilota a dins de la porteria, però l’àrbitre ha vist fora de joc. Els andalusos han posat tota l’artilleria per intentar trobar l’empat.

Els arlequinats han estat a punt de sentenciar al minut noranta amb una bona jugada col·lectiva que Altimira no ha definit bé. Els tres punts, però, no s’han escapat i el Sabadell trenca la mala dinàmica de dos partits consecutius amb derrota.