1a divisió FEF

El que no es pot fer és abaixar els braços

1a divisió FEF. El Costa Brava rep la visita de l’Andorra (17 h) amb l’obligació de competir tot i que la permanència sigui gairebé inviable

La derrota de la setmana passada al camp del Cornellà (2-0) va deixat el Costa Brava encara més enfonsat en la classificació del que ja estava. Somiar en la permanència, és clar, encara està permès, però la realitat és que els gironins haurien de guanyar pràcticament els deu partits que els resten per tenir possibilitats reals, i després de 4 victòries en 28 jornades és una missió pràcticament impossible. El primer pas s’hauria de fer aquesta tarda a Palamós, on els blau-i-vermells reben la visita del segon classificat, l’Andorra (17 h). El conjunt del Principat està signant una segona volta gairebé perfecta, que li ha permès consolidar la posició de play-off i estar immers en la lluita pel títol i l’ascens directe. “Pot ser que sigui el millor equip de la categoria i té uns grandíssims registres. És un equip complet i amb grans jugadors, que sabem que el vol és dominar els partits”, analitza el tècnic Òscar Álvarez.

L’Andorra no és el rival idoni per aconseguir una victòria que doni la confiança que necessita el Costa Brava, però els gironins ja van ser capaços d’empatar al seu camp, on pocs rivals han sumat. Sigui com sigui, els gironins, amb les baixes de Perone, Dani Pérez, Galindo i Àlex López, tenen l’obligació de no abaixar els braços per molt que tinguin poques possibilitats de salvar-se. “No ens hem de sentir inferiors i hem de tenir la mentalitat que podem guanyar a qualsevol. Si aconseguim la victòria suposaria una injecció de moral i ens donaria esperança”, valora Álvarez.

4 Partits guanyats 16

11 Partits empatats 6

13 Partits perduts 7

16 Gols a favor 45

36 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

Hem de pensar que en els deu partits que queden ho podem fer i per això hem de pensar a competir contra tot un Andorra
L’Andorra és un equip molt complet. Hem d’intentar fer un partit perfecte defensivament
Òscar Álvarez
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)