Empat insuficient en el debut de Mandiola

3a divisió FEF. L’Olot s’avança al camp de l’Hospitalet però cedeix l’1-1 final en la segona

L’Hospitalet 1 Olot 1

L’HOSPITALET:Nil, Parera, Cristian Gómez, Verdú, Ripoll, Joel Lasso (Edgar, 76’), Christian Alfonso (Baquero, 69’), Abodlai, Toni Alcover (Sarr, 78’), Juste i Diego Martínez.OLOT:Batalla, Callís, Uri Ayala, Carles Mas (Aimar, 78’), Ferri (Kilian, 61’), Èric Vilanova, Ot Serrano, Enric Vallès, Eloi Amagat, Xumetra (Ferrón, 82’) i Sergi Arranz.GOLS:0-1 (10’) Ot Serrano. 1-1 (49’) Ripoll.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:Als locals Juste, Ton Alcover, Cristian Gómez i Cristian Alfonso, i als visitants Batalla i Callís.COMENTARI:L’Olot tenia una oportunitat per retallar la diferència amb el líder, el Manresa, però el debut de Manix Mandiola a la banqueta no es va poder resoldre amb una victòria. I és que, tot i avançar-se en el marcador, els olotins van acabar cedint l’empat després de la represa al camp de l’Hopsitalet. L’inici de l’Olot va ser molt bo: va aprofitar una de les primeres ocasions per obrir el marcador amb un gol d’Ot Serrano, que va culminar una bona jugada individual dins l’àrea (0-1, 10’). Després del gol, els olotins van dominar durant la primera part, però l’ocasió més clara la va tenir l’Hospitalet, i és que Batalla va cometre un penal, però ell mateix va aturar, amb els peus, el llençament centrat de Ton Alcover. Després de la represa, qui va dur la iniciativa va ser l’Hospitalet, i els riberencs van trobar ràpidament l’empat en un córner que Miquel Ripoll va rematar al fons de la porteria (1-1). Amb el pas dels minuts, l’Olot va anar reaccionant i els dos equips van gaudir de bones ocasions per marcar el gol de la victòria, però ni uns ni altres van tenir l’efectivitat necessària de cara a porteria.