1a divisió FEF

Golejada del Sabadell a camp del cuer (0-4)

El Sabadell ja s’ha refet. Enrere queden les derrotes contra el Castelló i el Real Madrid Castilla. Els de Pedro Munitis han recuperat el camí de la victòria i n’encadenen tres de consecutives. La d’avui, a més, per golejada. Els arlequinats arribaven a camp del Betis B amb la moral pels núvols després de derrotar l’Albacete, que era líder, el passat cap de setmana. El test al camp del filial verd-i-blanc es presentava més assequible, ja que els andalusos són cuers del grup. I el Sabadell ha anat per feina.

Tot i que la primera ocasió se l’ha apuntat el Betis B, amb una rematada de Raúl García al lateral de la xarxa, la maquinària arlequinada ha començat a funcionar ben aviat. El Sabadell ha fet tres gols en la primera part. Tres golassos. El primer ha estat obra de Muguruza després d’una jugada individual preciosa d’Aaron Rey. El gallec ha avançat pel carril del deu i ha filtrat una passada precisa per l’arribada de Muguruza, que ha afusellat el porter rival (11’). Set minuts després, el segon. Jacobo González ha culminat un contraatac amb una bicicleta i una rosca al pal llarg impossible per Marc Vidal (18’). Encara abans del descans, Jacobo ha repetit. El jugador arlequinat ha aprofitat una pèrdua del Betis B i ha arrencat la moto completament sol cap a la porteria. Allà ha driblat amb sang freda el porter i ha fet el tercer (43’).

La segona part ha començat amb un altre gol arlequinat. Aquest ha portat la firma del capità, d’Aleix Coch, que ha rematat completament sol un córner picat des de la dreta per Sánchez (51’). L’equip de Pedro Munitis ha aixecat el peu de l’accelerador i el ritme del partit ha baixat, també fruit del cansament i la calor. Tot i així, el Sabadell ha tingut alguna ocasió més per ampliar la diferència en el marcador.

Amb aquesta victòria, els arlequinats se situen cinquens de forma momentània i en la propera jornada rebran el Sevilla Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)