El Girona B no falla davant l’Ascó (2-0)

3a divisió FEF El filial gironí ha tornat a guanyar a Riudarenes dos mesos després. Pau Víctor ha estat l’autor dels dos gols davant l’Ascó (2-0)

El filial blanc-i-vermell ha tornat al camí de la victòria al seu feu, a Riudarenes (2-0). Aquesta vegada ha vençut a un Ascó que havia millorat respecte a la primera volta. El Girona B, amb aquesta victòria i els resultats de l’Hospitalet i Peralada, ha aconseguit classificar-se matemàticament a la zona de play-off.

El partit ha estat molt disputat als primers quaranta-cinc minuts, l’oportunitat més clara l’ha tingut Gabri que ha topat amb el pal. El descans ha arribat en un partit que els gironins controlaven, però que l’Ascó ha tancat molt bé defensivament. El marcador no s’ha mogut amb el 0-0 inicial.

A la represa, el conjunt d’Áxel Vizuete ha fet un pas endavant i ha obert la llauna amb un gol de Pau Víctor quan només s’havien disputat nou minuts de la segona meitat. Aquest gol ha donat més espais al Girona en atac i així ho ha aprofitat en contracop a l’últim minut de partit. L’autor del gol ha estat Pau Víctor que suma tres gols en els últims tres partits.

El filial gironí suma cinquanta-dos punts i continua viu en la lluita per l’ascens directe quan li falten tres partits per finalitzar la lliga regular.