1a divisió FEF

Queda lluitar per l’orgull

1a divisió FEF. Sense Nuha, amb rumb a l’Índia, el Costa Brava intentarà no deixar-se anar

L’orgull i l’honor dels jugadors no es negocia. I això és el que li queda al Costa Brava abans no sigui matemàtic el seu descens a segona FEF. Això i potser algun descens administratiu a l’estiu que pugui fer salvar als equips amb millor classificació dels dos grups; per tant, l’equip dirigit per Òscar Álvarez ha de mirar de sumar com més punts millor i escalar com més posicions millor per ser un dels afortunats.

El primer repte dels darrers set que queden serà contra l’Algesires, vuitè en la taula a només dos punts del play-off a Palamós (Divendres Sant a les 21 h): “Ens enfrontem a un rival que està en bona forma i en una bona situació en la classificació. Els seus registres són bons i ens posaran en grans dificultats”, analitza Òscar Álvarez, que hi afegeix: “Matemàticament no s’ha consumat el descens i hem de seguir competint al màxim per acabar al més amunt possible. Volem escalar al màxim de posicions pel que pugui passar al final del curs a nivell administratiu.” El tècnic tindrà la baixa de Forlín, per sanció, les de Pere Martínez i Àlex López, per lesió, i el dubte de Boris.

4 Partits guanyats 12

13 Partits empatats 9

14 Partits perduts 10

17 Gols a favor 41

39 Gols en contra 36

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)