Territorial

La pilota roda arreu

MIC. La 20a edició arrenca amb actes d’inauguració a Figueres, Lloret, l’Estartit i Palamós, amb desfilades d’equips, parlaments i els primers partits

Les fases de grups de les diferents categories del MIC ja funcionen a ple rendiment. Avui, de fet, ja quedaran definides les posicions de cada grup, que van arrencar ahir amb els primers partits. Va ser una primera jornada intensa, amb actes d’inauguració en quatre seus.

L’estadi de Vilatenim de Figueres va ser l’epicentre dels actes d’obertura, però també n’hi va haver a l’Estartit, Lloret i Palamós, amb desfilades d’equips i parlaments. “Estar sense MIC en dues edicions ha estat dur i difícil. Teníem moltes ganes de tornar, l’afrontem amb la màxima il·lusió. Estem satisfets amb la resposta dels equips, tenir-ne 300 de 24 països d’arreu del món és molt destacable”, va comentar el president del MIC, David Bellver. També hi va haver entregues de guardons, entre els quals la novena i la desena edició del premi Dani Montesinos als estudiants de periodisme Antonio Tuachi i Marc Perelló.

El fill de Cristiano Ronaldo

L'Esportiu

Una de les primeres atraccions del MIC va ser la presència de Cristiano Ronaldo dos Santos amb el Manchester United aleví. Va ser el Gironès Sàbat el primer equip que hi va jugar, amb triomf per als anglesos (0-5) i un gol de Cristiano, amb molta expectació a Torroella. Avui serà l’Escala qui s’hi enfrontarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)