1a divisió FEF

El Nàstic fa el 0-1 però rep l’empat de l’UCAM poc després (1-1)

El Nàstic s’ha hagut de conformar amb un punt en la seva visita al camp de l’UCAM Múrcia, un dels equips de la zona baixa. Els tarragonins han creat poc perill, però han marcat el 0-1 gràcies a un penal (75’) que no han sabut conservar.

Ferm al darrere, el Nàstic ha prioritzat mantenir el zero a la porteria. L’equip tarragoní no ha fet cap xut entre els tres pals en tota la primera meitat, tot i que tampoc ha rebut gaire res de perillós de l’UCAM, que ho ha provat amb Alberto (25’) i Felipe (30’). Els murcians han topat amb el travesser (50’) i amb una bona intervenció de Manu García (68’). El conjunt d’Agné, en canvi, ha sabut treure petroli d’una de les poques arribades. Èdgar, que acabava d’entrar, ha fet una passada a l’espai cap a Dani Romera, que ha entrat a l’àrea i ha rebut penal del poter Pedro (74’). Joan Oriol no ha perdonat des dels onze metres (75’). El 0-1 era un tresor per als tarragonins, però poc després ha arribat l’empat. Després d’una primera rematada al pal, Josema l’ha recollit i ha fet un xut que ha acabat entrant després de tocar en Trilles (80’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)