1a divisió FEF

Al Cornellà se li escapen dos punts al final al camp del San Fernando (3-3)

El Cornellà tenia tres punts importantíssims a la butxaca quan guanyava 1-3 al camp del San Fernando, però els locals han aconseguit empatar amb l’empenta final i fan que els verds continuïn en zona de descens una jornada més, i és que l’última victòria a domicili del Cornellà va ser al novembre.

En els primers minuts qui ha generat més perill ha estat el San Fernando, però el Cornellà ha sabut resistir l’empenta inicial i en el minut 16’ ha gaudit d’una pena màxima que Chiki s’ha encarregat de transformar en el 0-1. Després del gol els dos equips han protagonitzat un intercanvi d’ocasions que, abans del descans, ha acabat amb el 0-2 quan Chiki ha tornat a veure porteria.

En la segona part, com era de preveure, el San Fernando ha tingut més control del partit i ha buscat amb insistència la porteria del Cornellà. Els andalusos han aconseguit retallar diferències amb l’1-2 de Pedro Benito (67’) i han seguit insistint buscant l’empat. El Cornellà, però, ha resistit bé i en el minut 85’ Jairo Morillas ha marcat l’1-3. Semblava la sentència, però en el minut 89’ Santos ha marcat el 2-3. El Cornellà ja tenia la por al cos i el San Fernando s’ho ha cregut, aconseguint marcar el 3-3 definitiu en el minut 92.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)