3a divisió FEF

L’Olot somia i s’encomana a Hèctor Simón

3a divisió FEF. Els olotins seran campions diumenge si derroten el Vilassar i si, abans, el Peralada és capaç de guanyar a Manresa

L’Olot pràcticament havia dit adeu a qualsevol possibilitat de guanyar la lliga i aconseguir l’ascens directe, però els tres empats consecutius del Manresa li han obert lleugerament la porta i els de Manix Mandiola, que venen de guanyar amb un final èpic al camp del Sants, tornen a somiar. I no n’hi ha per a menys, ja que l’Olot podria ser campió aquest mateix diumenge.

Perquè els olotins guanyin diumenge la lliga els comptes són simples, i és que l’única opció que tenen és que al migdia el Manresa perdi a casa contra el Peralada i després, a les 17 h, facin la feina i guanyin al municipal d’Olot el Vilassar. Si això passa, la nit a la Garrotxa serà llarga i l’Olot serà equip de 2a divisió FEF. I, és clar, si això passa, Hèctor Simón, el tècnic del Peralada, serà encara més estimat a la capital garrotxina, ja que la part negativa pels interessos de l’Olot és que els xampanyers visitaran el camp del Manresa sense res en joc, després que la derrota dissabte passat contra el Figueres els deixés sense cap possibilitat de jugar la promoció d’ascens.

Guanyar, sempre

Si el Manresa no perd, l’Olot haurà de pensar igualment a guanyar el Vilassar per mantenir possibilitats de guanyar la lliga en una última jornada que haurà de viure des del sofà, perquè li toca descansar. Després, els olotins quedarien en mans de l’Hospitalet, rival del Manresa l’última jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)