1a divisió FEF

El Costa Brava no aixeca cap i perd contra l’Alcoià en un final cruel (0-3)

El Costa Brava té peu i mig a segona divisió FEF després de perdre aquesta tarda a casa contra l’Alcoià, en un partit on han plantat cara a un equip que lluita per posicions de play-off, però no ha estat suficient per endur-se la victòria.

La primera part ha estat de clar domini local. El conjunt d’Òscar Álvarez ha sortit amb força i decisió sabent la importància d’aconseguir els tres punts per continuar viu en la categoria. Han portat el ritme del joc a través de la possessió, però la pressió alta de l’Alcoià ha dificultat la sortida de pilota dels locals i les opcions de generar ocasions de perill. Les dues úniques oportunitats que ha tingut el Costa Brava per avançar-se en el marcador han estat en el minut 11 en les botes d’Ilyas, amb un xut llunyà des de la frontal de l’àrea que ha pogut aturar sense problemes el porter visitant, i en el 26’ una molt bona centrada d’Antonio Romero a pilota aturada que no ha trobat rematador. No ha estat fins a l’últim quart d’hora del primer període que els visitants s’han despertat. Han intentat respondre al domini local i, en el 22’ han tingut la més clara en la sortida d’un córner amb una rematada de cap de Fran Miranda. En els últims instants han estat fonamentals les defenses dels dos conjunts per evitar el gol, ja que els dos equips han buscat amb insistència posar-se al davant amb centrades perilloses que no han pogut materialitzar.

La segona part ha començat amb una galleda d’aigua freda per als locals. En el 50’ Juanan Casanova ha rematat dins l’àrea una bona centrada d’Andy, i Marcos Pérez no ha pogut fer res per evitar el primer gol del matx. Tot i aquesta diana, el Costa Brava ha tret l’orgull i no ha perdut el partit de vista. Han buscat a la desesperada el gol de l’empat, però els ha faltat efectivitat davant de porta. La més clara ha estat en el 75’ amb un xut de Monreal que ha sortit fregant el pal. El final del partit ha estat cruel per al conjunt català, que ha vist com en el temps afegit Ángel López i Dani Vega sentenciaven el matx.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)