3a divisió FEF

Una última jornada amb fronts oberts

3a divisió FEF. L’Olot serà campió si perd el Manresa a l’Hospitalet, i la Unió evitarà el descens directe si derrota el Sant Andreu i el Granollers no guanya contra la Pobla

Tres dels quatre representants gironins a la categoria viuran amb intensitat l’última jornada de la lliga regular. Si bé d’aquests tres només dos trepitjaran la gespa per jugar, el nivell de tensió i nerviosisme es podrà palpar arreu. L’Olot espera una derrota del Manresa contra l’Hospitalet, sisè i amb possibilitats de jugar el play-off, per aconseguir el títol de lliga i l’ascens directe a la segona divisió FEF. I ho farà des de casa, ja que per capricis del calendari descansarà en l’última jornada. L’equip dirigit per Manix Mandiola va mantenir-se viu en la lluita pel títol gràcies a una diana de Xavi Ferrón en el 93 contra el Vilassar que va fer esclatar d’eufòria el municipal (2-1).

D’altra banda, el Figueres intentarà evitar el descens directe per esperar i veure què passa finalment amb els compensats guanyant al camp del Sant Andreu, que s’hi juga entrar en la promoció, precisament com l’Hospitalet. A més, la Unió ha d’esperar que el Granollers no guanyi a casa contra la Pobla de Mafumet, ja que en cas d’empat a punts s’ha de mirar l’average general perquè el particular està empatat i és favorable als de l’Alt Empordà. El Girona B també s’hi juga una millor posició en la taula per afrontar el play-off. El filial, quart, ha de vèncer al camp del Peralada, l’únic representant de la demarcació que no s’hi juga res, i esperar que el San Cristóbal, tercer, no ho faci a domicili contra l’EF Guineueta. En l’eliminatòria que jugaran segur els gironins contra els terrassencs, una millor classificació permetria als d’Axel Vizuete progressar en la final en cas d’empat en el marcador en el partit únic que es disputarà en seu neutral encara per acabar de determinar.

La FCF ha decidit posar la jornada en dia i horari unificat el diumenge 1 de maig a les 18 h per evitar així qualsevol adulteració d’algun dels partits.

A ESPERAR

L’Olot, que no juga l’última jornada, viurà des de casa el desenllaç pel títol i l’ascens

AL NARCÍS SALA

La Unió ho té molt magre per evitar el descens, ja que visita un dels camps més difícils
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)