1a divisió FEF

El Costa Brava s’avança però acaba empatant contra el Sanluqueño (1-1)

El Costa Brava, ja descendit, només li queda tirar d’orgull i acabar la temporada amb les millors sensacions possibles. Avui ha tornat a sumar, després de tres derrotes consecutives, davant un equip que lluita per sortir de la zona de descens. Tot i no jugar-se res, l’equip d’Óscar Álvarez ha donat la cara durant tot el matx i s’emporta un punt gràcies a la diana de Campins.

L’inici del matx ha estat de tempteig per tots dos conjunts, que no han provocat cap ocasió clara. No ha estat fins al minut 12 quan Julen Monreal ha tingut la primera amb un xut que ha tret amb una mà miraculosa el porter local. El Sanluqueño ha respost a la següent jugada amb una gran passada de Pedro Martín cap a Julen Azkue, que des de dins l’àrea ha perdonat amb un xut que ha sortit fregant el pal. Amb aquestes dues arribades perilloses el matx s’ha tornat a tranquil·litzar fins a la mitja hora de joc, quan Javi Barrio, el defensa local, ha evitat el gol d’Ilyas sobre la línia de gol. A partir d’aquí les constants interrupcions de joc han fet que no es veies un partit amb ritme i no hi ha hagut cap arribada perillosa fins en l’últim minut de la primera part. Al 45’ Miguelete amb un xut de falta directa ha enviat la pilota al travesser.

A la represa, el Sanluqueño s’ha abocat a l’atac mentre que el Costa Brava li ha tocat patir. El conjunt català ha aprofitat els espais que els locals han deixat al darrere per, en una contra i en la primera arribada de la segona part, avançar-se en el marcador amb la diana de Campins. L’alegria ha durat poc pel conjunt d’Óscar Álvarez, que han vist com poc després, en el 60’, Miguelete feia l’empat amb un xutàs imparable per Varo. En la recta final, l’equip local ha continuat insistint buscant el gol de la victòria, però les parades de Varo han estat decisives perquè el matx acabes amb taules.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)